OČEKUJE VAS

Harmonia

Hotel Harmonia by Dukley nudi kombinaciju luksuza, udobnosti i stila u živopisnom okruženju sa prekrasnim pogledom na Jadransko more.


Topla i ugodna atmosfera, opuštajući ambijent koji nudi svaku vrstu komfora, gostoljubivost i profesionalnost osoblja, te spektakularno okruženje Budve samo su neke od karakteristika koje će vaš boravak u hotelu Harmonia by Dukley učiniti jedinstvenim. 

Ostavite svakodnevni svijet iza sebe i krenite na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja.

Restoran & Bar

Restoran nudi bogatstvo ukusa iz raznih djelova svijeta, uključujući evropska i mediteranska jela.Sastanci i događaji

Ako postoji jedna stvar koju znamo - to je kako brinuti o vašim željama. Rezervišite svoj događaj i cijeli naš tim će biti uz vas, radeći naporno na tome da zadivite svoje delegate.

Specijalne ponude

Iskoristite sjajne cijene i specijalne ponude koje smo pripremili za vas.
LUKSUZNI UŽITAK

Sobe i apartmani

ZAŠTO ODABRATI HOTEL HARMONIA

Prednosti

Garancija najbolje cijene

Rezervacija direktno kod nas je brza, jednostavna i garantuje najbolju cijenu ... naši agenti za rezervaciju dostupni su svakodnevno kako bi vam pomogli oko svih pitanja!

24/7 Korisnički servis

Članovi našeg tima dostupni su 24 sata na dan, 365 dana u godini kako bismo osigurali sve aspekte vašeg boravka kako prije, tako i po dolasku, bez obzira na to u kojoj ste vremenskoj zoni.

Besplatan Wi-Fi / bežični internet

Bićete srećni, bićete zadovoljni uz nas. Naš hotel ima sluha za potrebe svih gostiju, a sa razvojem tehnologije Wi-Fi je jedna od najvažnijih usluga koju pružamo. Naša besplatna bežična internet usluga dostupna je 24 sata* u cijelom objektu.

Sastanci i posebni događaji

Ukoliko planirate seminar, kongres, podsticajno putovanje, venčanje ili čak lansiranje novog proizvoda, naši stručnjaci za sastanke i događaje su tu da vas prate na putu ka uspjehu.

Bezbjedan parking

Iskoristite našu osigurnu garažu i budite bez brige, sigurni tokom svog boravka. 

Parking mjesta zavise od dostupnosti i koštaju 15€ dnevno po vozilu.

Dobra lokacija

Hotel Harmonia by Dukley nalazi se između Budve i Bečića, na poluostrvu Zavala koje odlikuje predivan ambijent. Sa pogodnom lokacijom koja garantuje mir, ali i brz pristup centru grada, prodavnicama, Starom gradu i noćnom životu Budve, naš hotel predstavlja više od mjesta za odmor.