Massage Therapy

Harmonija, regeneracija i relaksacija

Postanite jedno s prirodom uz umirujući zvuk talasa, lagani povjetarac i tehnike našeg profesionalnog terapeuta koje će Vas preporoditi!


Masaže su dostupne sedam dana u nedelji uz zakazivanje
Svaki tretman se može izvoditi u privatnosti Vaše sobe, ili u Spa kabani pored mora.

Aromaterapija

100,00 € | 70 min

 

Aromaterapija je je masažna tehnika koje se služi visokokoncentrisanim ekstraktima bilja, takozvanim eteričnim uljima koji se obično dodaju standardnim losionima ili uljima za masažu. Receptori za miris su povezani sa regijom mozga poznatom kao limbički sistem koji kontroliše emocije i utiče na nervni sistem i hormone.

Masaža vulkanskim kamenjem

89,00 € | 50 min

Masaža vulkanskim kamenjem je relaksirajuća masaža u kojoj terapeut uz svoje ruke koristi glatko i toplo kamenje ili ih postavlja na tijelo. Toplota opuštajuće djeluje na mišiće i zagrijava ih kako bi terapeut mogao brže i djelotvornije da sprovodi tretman.

Indijska masaža glave

100,00 € | 60 min

Indijska masaža glave je tehnika u kojoj su prilagođene metode klasične švedske masaže pri tretiranju glave, lice, vrata, ramena i nadlaktica. Iako se primjenjuje samo na gornjem dijelu tijela, efekti ovi masaže osjećaju se od glave do pete!

Osteopatija

180,00 € | 60 min


Ovo je terapeutska masaža koja se izvodi isključivo rukama. Zasniva se na proučavanju cijelog tijela pa zatim dijagnostici, i na kraju, adekvatnoj terapiji. Terapeut se koncentriše na određene blokade koje izazivaju grčenje mišića.

Lifting lica

90,00 € | 60 min


Obradujte sebe liftingom lica bez bilo kakvih operacija! Slična srodnim fejslifting tehnikama, kao što je joga lica, ova masaža povoljno utiče na cirkulaciju tako što se koncentriše na mjesta sa neželjenim upalama i čini Vaše lice svježijim.

Abdominalna masaža

180,00 € | 60 min

Ovo je masaža u kojoj iskusni terapeut, koristeći obje ruke, ublažuje zatezanje fascije u stomaku i karlici, omogućavajući normalnu funkciju unutrašnjih organa.

Tajlandska masaža

118,00 € | 70 min


Tradicionalna tajlandska masaža je drevna metoda liječenja koja kombinuje akupresuru određenih tačaka na tijelu i stimulaciju energetskih linija poznatih kao sen, kroz položaje inspirisane jogom. Efekti ove masaža su najbolje mogu primjetiti ukoliko je klijent miran i diše duboko.

Limfodrenaža

90,00 € | 50 min


Manuelna limfna drenaža je vrsta nježne masaže koja ima za cilj da omogući prirodnu drenažu limfe i spriječi transport štetnih materija iz tkiva u srce.

Sportska masaža

120,00 € | 50 min

Sportska masaža je idealna za liječenje povreda i koristi se kao preventivni tretman koji se bavi zdravljem mišića i vezivnog tkiva, opsegom pokreta, tonusom, simetrijom, ravnotežom mišića, kao i pravilnim držanjem.

EKSPRES MASAŽE

Masaža vrata i leđa

55,00 € | 25 min


Masaža vrata i leđa je ključ za relaksaciju koju zaslužujete. Glavni cilj ove masaže je pomoći klijentu da se oslobodi stresa koji je nagomilan u tijelu.

Masaža stopala

55,00 € | 25 min


Masaža stopala je jedan od najboljih načina da se opustite i oslobodite napetosti koja utiče na kvalitet života.

Masaža lica

55,00 € | 25 min

Masaža lica pomaže u poboljšanju cirkulacije u licu i odličan je način da se riješite neželjenih problema sa upalnim procesima.

REZERVACIJE:

 

Dukley Hotel & Resort Customer Service

+382 69 170 006 Mobile / WhatsApp

customerservice@dukley.com

 

 Dukley Hotel & Resort korisnični servis je dostupan 24/7.

Zakazivanje unaprijed je obavezno.