DOBRODOŠLI U UTOČIŠTE

HARMONIJE I BLAGOSTANJA!

Masaže u Harmonia Wellbeing SPA sobama za masažu dostupne su sedam dana u nedjelji i zakazuju se. Svaka wellbeing terapija može se organizovati u tišini Vaše sobe ili apartmana, uz doplatu od 15 EUR.

 

Zadovoljstvo nam je da ponudimo i besplatan parking i do 90 minuta pristupa kupalištu uz rezervaciju bilo koje masaže.


Svi gosti hotela Dukley, Infinity i Harmonia imaju jednu sesiju kupanja dnevno uključenu u cijenu. Kupanje je neophodno rezervisati unaprijed, kako bi se osigurala maksimalna udobnost svih gostiju. Sa željom da održimo visoke zdravstvene standarde, sve kontaktne površine se dezinfikuju između sesija kupanja.

ZIMA JE SAVRŠENO VRIJEME DA PROBATE NAŠE TRETMANE UZ SJAJNIH 20% POPUSTA..
 

MASAŽE CIJELOG TIJELA

MASAŽA VRUĆIM KAMENJEM

Tokom masaže vrućim kamenjem, glatko, zagrijano bazaltno kamenje stavlja se na određene djelove Vašeg tijela. Ova vrsta masaže omogućava Vam da uđete u dublje stanje relaksacije dok terapeut radi na ublažavanju bolova i napetosti u mišićima. Terapija vrućim kamenjem takođe doprinosi boljem kvalitetu sna.

50 minuta / 75 EU 60 EUR

AROMA MASAŽA

Ova masaža kombinuje snagu eteričnih ulja sa masažnom terapijom, što je pogodno i za um i za tijelo. Mirisna eterična ulja po Vašem izboru dodaju se osnovnom ulju kako bi podstakla ozdravljenje, podigla Vaš nivo energije i poboljšala Vaše raspoloženje.

60 minuta / 85 EU 68 EUR
90 minuta / 120 EU 96 EUR

MASAŽA DUBOKOG TKIVA

Tokom masaže dubokog tkiva Vaš terapeut će uz pomoć laganih pokreta i dubokog pritiska prstima ublažiti napetost iz najdubljih slojeva Vaših mišića i vezivnih tkiva. Poznato je da ova masaža ublažava bol u mišićima i podstiče brže ozdravljenje povećanjem protoka krvi i smanjenjem upale.

60 minuta / 95 EU 76 EUR
85 minuta / 135 EU 108 EUR

SPECIJALNE MASAŽE

ULTIMATIVNO OSVJEŽENJE

Ovaj osnažujući tretman počinje švedskom masažom cijelog tijela kako bi se otklonila napetost mišića i obnovila vitalna energija, zatim se nastavlja izvrsnom masažom lica koja će Vam izmamiti osmijeh, a završava se opuštajućom masažom glave koja Vam omogućava da pronađete mir.

110 minuta / 150 EU 120 EUR

MASAŽA LICA

Masaža lica podstiče cirkulaciju krvi i limfe, uklanja neželjenu nadutost, pomaže u borbi protiv stvaranja finih bora i smanjuje stres čineći Vas mirnim i opuštenim. Trenutni porast protoka kiseonika probudiće kožu i dati zdrav sjaj Vašem tenu.

45 minuta / 75 EU 60 EUR

MASAŽA STOPALA

Započnite dan na pravi način i počastite stopala zasluženom masažom. Nakon toliko šetnje po crnogorskim brdima, Vaša stopala zaslužuju posebnu pažnju kako bi se smanjila napetost mišića i zadržavanje tečnosti, poboljšala cirkulacija krvi, opustili iscrpljeni tabani, pa čak i ublažili bolovi u leđima i glavobolja.

60 minut / 85 EU 68 EUR

EXPRESS MASAŽA

Kratka ali intenzivna sesija za one koji su u pokretu, ili lijep dodatak bilo kojem tretmanu.

30 minuta bilo koje masaže iz ponude / 50 EU 40 EUR

MASSAGE FOR TWO

Spend this special time with your loved one or your best mate. After relaxing in the Bathing area you will enjoy a massage session for two in our twin massages room. A cup of soothing tea will help to create a unique moment to share with your significant other.

60 minutes / 190 EU 150 EUR

WELLBEING PONUDE

JEDNA POSJETA TERETANI

Uključuje besplatan parking na dan posjete.

15 EUR

MJESEČNA ULAZNICA ZA TERETANU

Uključuje dodatnih 5% popusta na masaže cijelog tijela i besplatan parking.

75 EUR

JEDNA POSJETA KUPALIŠTU

Jedna sesija ograničena je na sat i 45 minuta i mora se rezervisati unaprijed.
Ponuda uključuje pristup teretani, dodatnih 5% popusta na sve masaže i besplatan parking koji važi samo na dan posjete.

25 EUR

KUPI-PET-DOBIJ-5%-POPUSTA

BILO KOJIH 5 TRETMANA MOGU SE PLATITI UNAPRIJED UZ DODATNIH 5% POPUSTA. PONUDA JE BESPOVRATNA, TRETMANI SE MOGU ISKORISTITI U ROKU OD 35 DANA.

KUPI-DESET-DOBIJ-7%-POPUSTA

BILO KOJIH 10 TRETMANA MOGU SE PLATITI UNAPRIJED UZ DODATNIH 7% POPUSTA. PONUDA JE BESPOVRATNA, TRETMANI SE MOGU ISKORISTITI U ROKU OD 60 DANA.

KUPALIŠTE

Harmonia Wellbeing SPA nedavno je postao bogatiji za kupalište koje uključuje:

FINSKU SAUNU napravljenu od prirodnog drveta sa temperaturom vazduha između 80°C i 90°C. Niska vlažnost vazduha od 10% do 15% je razlog zašto je nazivaju i suvom saunom. Visoke temperature u sauni u kombinaciji sa hladnom kupkom nakon saune pomažu da se mišići opuste. Suvi vazduh je koristan za sistem disanja i pomaže u ublažavanju svih respiratornih stanja. Ploča od ružičaste himalajske soli unutar saune obogaćuje vazduh solju, poboljšavajući ljekovitost suve toplote.

 

TURSKO KUPATILO sa temperaturom vazduha između 40°C i 45°C i vlažnošću do 100%. Vruća para natopljena uljem eukaliptusa jača imuni sistem širenjem krvnih sudova i povećanjem cirkulacije u tijelu. Parno kupatilo uklanja toksine iz tijela, istovremeno doprinoseći čistijoj i više hidriranoj koži. Umjerena toplota ovog tretmana je odlična za oslobađanje od stresa i opuštanje.

 

OVERSIZE KUPKU SA MJEHURIĆIMA kako biste se rashladili nakon korišćenja parnih soba. Bazen je opremljen džet pumpom za plivanje koja obezbjeđuje konstantnu vodenu struju u bazenu što Vam omogućava da vježbate plivanje i odradite lagani trening u vodi.
 

KAKO SE KORISTI SPA

ZDRAVLJE   Molimo Vas da obavijestite svog terapeuta o Vašoj istoriji bolesti. Molimo Vas da se uzdržavate od masaže ako ste trudni, imate iritaciju kože, posjekotine, opekotine ili ste nedavno imali operaciju.

DOLASCI   Molimo Vas da dođete 10 minuta prije tretmana kako biste popunili obrazac za konsultacije koji se tiče Vašeg životnog stila i odvojili vrijeme da se opustite prije tretmana. Možete da dođete i do 90 minuta prije tretmana, kako biste uživali u kupalištu Harmonia koje uključuje finsku saunu, tursko kupatilo i oversize kupku sa džet pumpom za plivanje.
 

KASNI DOLASCI   Iz poštovanja prema rezervacijama drugih gostiju, imajte na umu da nijesmo u mogućnosti da Vam produžimo vrijeme tretmana u slučaju kasnih dolazaka.

OTKAZIVANJA  Molimo Vas da individualni tretman otkažete sat vremena unaprijed; u suprotnom, biće naplaćeno 50% cijene tretmana. Ukoliko se ne pojavite na zakazani tretman, naplatiće se puna cijena tretmana.


PLAĆANJE    Za goste hotela Dukley Gardens & Infinity, svi tretmani knjižiće se na Vašu sobu i biće prikazani na Vašem računu u trenutku odlaska. Takođe, kreditne kartice ili gotovina prihvataju se na recepciji bilo kojeg hotela.


STAROSNA OGRANIČENJA    Da biste koristili kupalište morate imati najmanje 7 godina. Svaka osoba mlađa od 18 godina mora biti u pratnji odrasle osobe.